Ndihmoni T Sh me publicitete apo dhurata

Ndihmoni T Sh me publicitete apo dhurata

Qëllimi i Tribunës Shqiptare është informimi dhe shprehja e lirë e opinionit. Ndaj dhe ç’do ditë ka më shumë e më shumë vizitorë. Sidoqoftë, do të donim të bënim edhe më shumë nëse do të kishim mundësi edhe më shumë. Bëhet fjalë për mundësi financiare. Nëse do të kishim mundësi do të ofronim konkurse, apo edhe rubrika për të cilat duhet punë dhe vetëm puna.  Dhe puna … paguhet… Nejse, nëse dëshironi të dhuroni qoftë edhe pak, këtu ju keni mundësi t’a bëni një gjë të tillë. Emri Juaj do të afishohet por nëse keni biznes ai do bëhet  i njohur nga vizitorët tanë.

Admin