Kosova

KUSH NË TË VËRTETË ËSHTË BEDRI ISLAMI

1597
0

Nga Agim Gashi

Këto ditë, spiuni i shitur tek agjenturat më makabre për popullin shqiptar, Bedri Islami, përsëri del me pamfletet e tij marksiste-leniniste kunder popullatës që do liri. Me metoda enveriane të „Fletrrufeve“ të kohës së Enver Hoxhes, i paguar nga qarqe antikombëtare, Bedri Islami shpif me stilin e tij të gjithmonshëm duke theksuar se më 20 shkurt në protestat e Tiranës do të sulmojnë „bandat“ e LDK-së.

I mjeri Bedri sa posht ka rënë me shpifjet e tij prej spiuni.

Protestat jaë të garantuara me ligj e me kushtetutë. Shqipëria ka mjaft shqiptar që do të dalin në ato protsta, e fare sdo ta ketë nevojen e antarëve të LDK-së e as të ndonjë simpatizanit të PD.

Unë i them Bedriut të mjerë, se shqiptarët e Kosoves dhe viseve tjera etnike, do të versulen drejt Shqipërisë atëherë kur Shqipëria do të rrezikohet nga armiqët e jashtëm e jo për probleme të brendshme politike, si keni veprue ju me bandat staliniste ndaj Kosovës dhe shqiptarëve jashtë kufijëve të Shqipërië.

Dihet botërisht se në zgjedhjet e vitit 2013, ju me bandat e juaja organizut mijëra kosovar të varfër e të luhatur, që për pak pushim në brigjet e bregdetit shqiptar, të votojnë me dokumente false për partinë socialiste apo si quhet ndryshe PPSH.

Për të mos hyrë më thellë në detale, për këtë burr të lig e të pa burr, i quajtur Bedri Islami, po sjellim disa fragmente nga shkrimet e ish mikut të tij, Xhafer Leci i cili dikur moti e mbajti me buk e me mirësi dhe që i njejti ia ktheu poshtërisht duke punuar kundër miqësisë por edhe kunder interesave kombëtare e sidomos të mërgatës shqiptare.

Do të mësoni më së miri se kush është vërtet ky injorant, antikombëtar, harbut, intrigrant e përqarësi më i madh me porosi që ka njohur ndonjëherë mërgata shqiptare i quajtur Badri Islami, ish gazetaruci i “Zërit të Popullit” të Patisë së Punës, apo të “partisë së dhunës” në Shqipëri,të cilin e dërguan komunistët enverist të Shqipërisë në Gjermani, që ta përçaj Diasporen shqiptare, çka edhe mjerishtë arriti jo vetëm ta përçaj, por me shpifjet dhe përqarjet që i kryente me zell, arriti te vëllavërasjet kundër njeni tjetrit, në luftë dhe paqe, krejt sipas skenarit të porositur serbo-ruso/grek.
I ke gjak borgj shqiptarëve shoku Bedri!

Për të interesuarit, më gjërsisht ju mund të klikoni linket të hapni shkrimet dhe të lexoni ato.

Xhafer Leci: Bedri Tafa (Islami), njeriu i cili as një kafe nuk e ka dhënë për lirinë e Kosovës..!

Edhe pse mundësitë financiare B. I. i ka pasur shumë të mëdha për të bërë diçka për Kosovën, ai gjithë herë duke u thirr në emër të UÇK-së, atë zë e lëshonte vetëm për të përfituar sa më shumë materialisht në llogari të interesave të veta personale.

Xhafer Leci: DYFËTYRËSIA POLITIKE E DIVERSANTIT KOMUNIST BEDRI ISLAMI….!

Shpresojmë se është koha e duhur të njifen spiujt e atdheut dhe kush punoi e punon kunder interesave kombëtare.

Është kulmi i idiotizmit kur shet atdhetari një komunist, një enverist-stalinist dhe një mashtrues opinioni! Cili ishte ndryshimi në mes të Borbes, Tanjugut dhe ATSH e Zërit të Popullit?
Ti shpifraku Bedri Islami, nuk e ke dashtë Kosovën asnjëherë.As ti personalisht dhe as Enveri me baden e tij. Ju Kosoven e keni dashtë vetëm për ta mbrojtur gryken e Prizrenit dhe të Radikës, nga frika e ndonjë sulmi ruso-bullgar që do ta dëbonte Enverin nga froni për ta vendos një Enver tjeter! Po ta kishte dashtë Kosovën Enver Hoxha, ai nuk do ta kishte izoluar Shqipërinë, nuk do ta kishit rrethuar nga tri rradhe telash me gjemba e mija bunker betoni, nuk do të kishit vrarë, varur e internuar shqiptar, nuk do ti kishit lënë shqiptarët në skamje afrikane, nuk do të kishit futur urrejtjen klasore dhe nuk do ta mbytnit zërin e lirisë që në djep.
Cilit armik ia bëtë këto të kqija? Kujt pos shokut, mikut, fqinjit, bashkëfshatarit, bashkëqytetarit tuaj? E ju e paskit dashur Kosoven! O i mjerë, ju nuk i donit shqiptarët brenda kufirit të Shqipërisë së izoluar.Si pra ju lindi ajo dashuri për shqiptarët jasht kufinjëve shqipatr?
Kurrë nuk e dashtët Kosovën e as Shqipërinë! Mashtrues ishit e mashtrues mbetët!
Personalisht ti, nuk e dashte as Pukën tënde. Kur nuk e dashte vendlindjen, si munde me e dashtë Kosovën ti me gjithë aparaturën propagandistike të PPSH-së! Kurren e kurrës!

Sa vrerin e volle e sa shpifjet i sajove kunder LDK-së dhe liderit të kombit Ibrahim Rugovës? Një ditë duhet të rrëfehesh se kush të ka paguar.

Shumë të ka durue Kosva more mjeran!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here